Огрлица L004

Не’рѓосувачки челик

Не кородира во допир со вода, парфеми и средства за дезинфекција. Можат да го носат оние кои имаат алергии и иритации од друг тип на накит.

Доаѓа спакувано во кутија со гаранција против корозија.
Должина на ланче: 45cm +5cm

Привезок: 1,2cm x 1,8cm

764 ден

Шифра: 12688 SKU: 580 Категорија: Тип: