Огрлица L009

Не’рѓосувачки челик

Не кородира во допир со вода, парфеми и средства за дезинфекција. Можат да го носат оние кои имаат алергии и иритации од друг тип на накит.

Доаѓа спакувано во кутија со гаранција против корозија.
Должина на ланче 1: 45cm +5cm

Должина на ланче 2: 38cm

Привезок 1: 2,3cm x 2,6cm

Привезок 2: 1,4cm x 1,6cm

1,019 ден

Шифра: 12694 SKU: 576 Категорија: Тип:
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram