Огрлица L010

Не’рѓосувачки челик

Не кородира во допир со вода, парфеми и средства за дезинфекција. Можат да го носат оние кои имаат алергии и иритации од друг тип на накит.

Доаѓа спакувано во кутија со гаранција против корозија.
Должина на ланче: 45cm +5cm

Привезок: 1cm x 0,9cm

1,099 ден

Шифра: 12702 SKU: 575 Категорија: Тип:
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram