Огрлица L020

Не’рѓосувачки челик

Не кородира во допир со вода, парфеми и средства за дезинфекција. Можат да го носат оние кои имаат алергии и иритации од друг тип на накит.

Доаѓа спакувано во кутија со гаранција против корозија.
Должина на ланче: 49cm +5cm

Привезок: 4,4cm

764 ден

Шифра: 12703 SKU: 565 Категорија: Тип: