Огрлица L018 ,

Не’рѓосувачки челик

Не кородира во допир со вода, парфеми и средства за дезинфекција. Можат да го носат оние кои имаат алергии и иритации од друг тип на накит.

Доаѓа спакувано во кутија со гаранција против корозија.
Димензија: 45cm
Продолжеток: 5cm (подесувањ на должината)
Вкупна димензија: 50cm

764 ден

Шифра: 10691 SKU: 567 Категории , Тип:
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram