Огрлица L152

Не’рѓосувачки челик

Не кородира во допир со вода, парфеми и средства за дезинфекција. Можат да го носат оние кои имаат алергии и иритации од друг тип на накит.

Доаѓа спакувано во кутија со гаранција против корозија.

Должина на ланче 1: 37cm +5cm

Должина на ланче 2: 40cm

Должина на ланче 3: 45cm

Привезок: 1,5cm x 2cm

1,399 ден

Шифра: 10626 SKU: 433 Категорија: Тип:
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram