Огрлица L173

Не’рѓосувачки челик

Не кородира во допир со вода, парфеми и средства за дезинфекција. Можат да го носат оние кои имаат алергии и иритации од друг тип на накит.

Доаѓа спакувано во кутија со гаранција против корозија.

Должина на ланче: 80cm +5cm

Привезок: 4cm x 5cm

1,599 ден

Шифра: 10634 SKU: 77 Категорија: Тип: