Огрлица L414

Не’рѓосувачки челик

Не кородира во допир со вода, парфеми и средства за дезинфекција. Можат да го носат оние кои имаат алергии и иритации од друг тип на накит.

Доаѓа спакувано во кутија со гаранција против корозија.

Должина на ланче: 45cm +5cm

Привезок: 1,3cm x 1,8cm

999 ден

Шифра: 12958 SKU: 1111 Категорија: Тип: