Огрлица Lk014

Не’рѓосувачки челик

Не кородира во допир со вода, парфеми и средства за дезинфекција. Можат да го носат оние кои имаат алергии и иритации од друг тип на накит.

Доаѓа спакувано во кутија со гаранција против корозија.

Должина на ланче: 42cm +5cm

Привезок 1: 1,5cm x 1,4cm

Привезок 2: 1,2cm x 1,9cm

999 ден

Нема на залиха

Шифра: 10583 SKU: 402 Категорија: Тип: