Сет S002

Не’рѓосувачки челик

Не кородира во допир со вода, парфеми и средства за дезинфекција. Можат да го носат оние кои имаат алергии и иритации од друг тип на накит.

Доаѓа спакувано во кутија со гаранција против корозија.

Должина на ланче: 44cm +5cm

Привезок: 1,1cm x 2,4cm

Димензија на обетќи: 0,5cm x 1cm

1,099 ден

Шифра: 10580 SKU: 768 Категорија: Тип: