Огрлица Lk200 ,

Не’рѓосувачки челик

Не кородира во допир со вода, парфеми и средства за дезинфекција. Можат да го носат оние кои имаат алергии и иритации од друг тип на накит.

Доаѓа спакувано во кутија со гаранција против корозија.
Димензија: 44cm
Продолжеток: 5cm (подсување на должината)
Вкупна димензија: 49cm

999 ден

Нема на залиха